Wijkrenovatie Dennenhof: infosessies op 30 november

Gepubliceerd op dinsdag 22 nov 2022 om 14:05
Na de succesvolle wijkrenovatie in Begijnenwinning is vanaf december Dennenhof aan de beurt. Om de bewoners van de wijk voldoende te informeren, organiseert het lokaal bestuur op woensdag 30 november twee infomomenten.
Waar en wanneer?

Je kan op woensdag 30 november terecht in dienstencentrum Den Heuvel (Solveld 32) en dit tussen 15.00 en 17.30 uur, ofwel om 19.00 uur. 

Gratis huisbezoek en begeleiding

Als je na de infosessie interesse hebt, kan je inschrijven voor een gratis huisbezoek. Een energieadviseur van Stebo komt dan langs en screent de woning op energiezuinigheid en luistert naar de wensen en de behoeften van de bewoners. Ook het beschikbare budget komt ter sprake.

Stebo levert dan een adviesrapport af. Hierin staan alle renovatiemaatregelen beschreven die de woning nodig heeft om klaar te zijn voor de toekomst. Uiteindelijk beslis je als bewoners zelf of en welke renovaties je wenst uitvoeren. De professionals van Stebo begeleiden je doorheen de volledige renovatie.

Deze begeleiding is volledig gratis. Het maakt niet uit of het om grote of kleine renovatiewerken gaat. We spreken al over een renovatie wanneer je één aanpassing uitvoert, bijvoorbeeld dakisolatie, spouwmuurisolatie, hoogrendementsglas, zonnepanelen, verwarmingsketel,… of een combinatie van deze verschillende maatregelen. Kijk voor een volledig overzicht op www.energiehuislimburg.be

Premies

Stebo adviseert onafhankelijk en ontzorgt je als deelnemers zoveel mogelijk. Stebo vraagt offertes op, vergelijkt deze en maakt samen jou als bewoners de beste keuze. Ook volgen hun eigen energieadviseurs nauwgezet de werken van de aannemers op en voeren ze controlebezoeken uit na de werken.

Tenslotte helpen de adviseurs van Stebo je ook met het aanvragen van de premies. Zij weten perfect op welke premie je als renoveerder recht hebt.

Meer info?

www.energiehuislimburg.be

Interesse?

Wil je aan een van deze infosessies deelnemen? Of heb je op 30 november al andere plannen, maar heb je wel interesse in een gratis energieaudit met renovatiebegeleiding? Stuur dan een mailtje naar milieu@tessenderlo.be.

Naar top