Weekend van de Klant op 1 en 2 oktober

Kom op zaterdag 1 en zondag 2 oktober naar winkeldorp Tessenderlo voor het Weekend van de Klant, een jaarlijkse UNIZO-actie.

Ook dit jaar verwennen de Looise handelaars hun winkelaars graag met fijne attenties en leuke acties. Lever na aankoop je kassaticket in aan de cadeautjesstand van de Markt en ontvang een bon om een gratis koffie te drinken bij je favoriete Looise horecazaak. In de winkelstraten is het extra gezellig door live muziek.

Kinderanimatie

Kinderen krijgen twee namiddagen tussen 14.00 en 17.00 uur de kans om prinses Belle en Spiderman aan de ingang van het gemeentehuis te ontmoeten en ermee op de foto te gaan. Of wil je zelf omgetoverd worden tot een prinses of actieheld? In de namiddag is er de mogelijkheid om je te laten grimeren. Zoals elk jaar kun je ook een gratis ritje maken op de paardenmolen en tovert een ballonnenclown ballonnen om in originele figuurtjes.

Cultuurhuis doet ook mee!

Op zaterdag 1 oktober kan je van 10.00 tot 14.00 uur allerlei leuks beleven in het cultuurhuis. Er wordt voorgelezen, de voorleeshond komt tussen 10.00 en 11.00 uur luisteren naar kinderen die hem een verhaaltje voorlezen en via de Kamishibai kan je luisteren naar verhalen in verschillende talen. Je kan er verder ook een retro arcadegame spelen of plantjes ruilen, adopteren of doneren in de nieuwe plantenruilbib. Het cultuurhuis zorgt voor een hapje en een drankje.

Downloads

Naar top