UiTmagazine (UiTinTessenderlo)

Onderaan deze pagina vind je de recentste edities van ons UiTmagazine.

Het UiTmagazine verschijnt verschijnt vier keer per jaar: eind februari, eind april, eind augustus en eind november, samen met het informatieblad. 

UiT in Tessenderlo wordt toegevoegd aan elke editie van het gemeentelijke informatieblad. Het is een magazine dat je de weg wijst in het vrijetijdsaanbod. Verder is het ook een online kalender op de gemeentelijke website. Je vindt er een mooi overzicht van de mogelijke activiteiten in Tessenderlo naargelang je interesse.

Om in UiT in Tessenderlo opgenomen te worden, moet een activiteit voldoen aan volgende voorwaarden:

  • de missie onderschrijven om (meer) mensen (meer) goesting te doen krijgen in (meer) cultuur. Cultuur wordt hier zeer breed gezien. Alle aanbod binnen cultuur- en vrijetijdsaanbod komt in aanmerking;
  • toegankelijk zijn voor iedereen (ongeacht toegangs- of deelnameprijs);
  • voldoende duidelijk omschreven zijn. Volgende gegevens moeten verstrekt worden: welke activiteit, data en/of frequentie, plaats van gebeuren, naam van de organiserende vereniging en telefoonnummer van een contactpersoon.

De UiT-redactie is de eindverantwoordelijke van het UiT in Tessenderlo-magazine. De redactie behoudt zich het recht voor om teksten aan te passen, in te korten of te weigeren.

UiT in Tessenderlo is een onderdeel van het UiTnetwerk. Je activiteit krijgt dus niet alleen aandacht binnen Tessenderlo, maar op meer dan 240 regionale en nationale kanalen.

Je voert zelf je activiteit in op de UiTdatabank. Dit kan via de gemeentelijke website. Voor eventuele vragen omtrent het invoeren kan je terecht aan de balie van het cultuurhuis. Op de website is tevens een mini-handleiding voorzien.

De deadlines voor opname van evenementen in het UiTmagazine vind je op deze pagina.