Tessenderlo is hotspot tijdens Open Bedrijvendag

Gepubliceerd op vrijdag 14 jul 2023 om 09:00
Zondag 1 oktober is het naar jaarlijkse traditie Voka Open Bedrijvendag. Die dag valt er in Tessenderlo heel wat te beleven want wij zijn hotspot.

Ons lokaal bestuur wil samen met Voka tijdens de Open Bedrijvendag de ondernemers uit Tessenderlo in 2023 extra in de kijker zetten. 

Dat betekent dat wij op drie verschillende locaties tussen 10.00 en 17.00 uur onze deuren openzetten en  de passie van de verschillende deelnemende bedrijven achter de schermen bekijken, beluisteren, betasten, ruiken en proeven. 

Behalve de deelnemende bedrijven uit Tessenderlo kan je dus ook achter de schermen komen kijken bij het lokaal bestuur. Je bent dan ook van harte welkom! 

Dienst VDW - Veiligheid, Dienstverlening en Werken

Ben jij ook nieuwsgierig wat er allemaal schuilgaat in en rond dat grote gebouw in de Heilig-Hartlaan? Kom dan zeker een deel uitmaken van het leuke kijk- en doeparcours. Je krijgt een blik op de externe werkzaamheden en de werken ter plekke. Je zal de schrijnwerkerij, de garage met o.a. de 4-palenbrug, het nieuwe systeem om ratten te vangen, de signalisatieborden, de hoogtewerker, vrachtwagens,.... kunnen bewonderen. Krijg je van dat alles honger en dorst? Dan kan je op het einde van het parcours, op het binnenplein, genieten van een hapje en een drankje. Tip! Dit is ook zeer leuk voor kinderen. 

Zwembad De Vloetlijn

Je krijgt de kans om achter de schermen van het zwembad te kijken en in de kelder de filterinstallaties te bezoeken. De redders tonen je hoe drenkelingen gered worden, je kan er deelnemen aan een workshop reanimatie, er zullen tal van standjes zijn van o.a. de Gezinsbond en de Looise strijders. Tip! Er is doorlopend een wedstrijd reanimatie voor kinderen. 

't Kraanhof 

Ravotten in de speeltuin? Met de fiets of go-cart in het verkeerspark rijden? De nieuwe polyvalente zaal bezoeken? Een inkijk krijgen in kinderopvang Pinokkio? Dat kan allemaal als je naar 't Kraanhof komt. Bovendien zijn er voor de kinderen toffe workshops. 

Heb je graag meer info? Neem dan gerust contact met ons op via info@tessenderlo.be of 013 66 57 19. Info over de andere deelnemende Looise bedrijven vind je op de website van Voka Open Bedrijvendag. 

Fietsroute

Het lokaal bestuur stippelde een fietsroute uit langs alle deelnemende Looise bedrijven. Je vindt deze route bij de downloads. Opgelet: de route is niet afgepijld, dus print je plan of download de gpx-file via de qr-code hieronder.

Downloads

Thema's

Naar top