Sporthal De Voordijcker

Outdoor fitnesspark

Het multidisciplinaire sportpark is uitgebreid met het outdoor fitnesspark. De toestellen zijn geplaatst in een kringopstelling naast de bestaande beachsportterreinen en de Wim-O-Meter.

De 10 verschillende oefeningen zijn oordeelkundig opgebouwd en uitermate geschikt voor het verbeteren en onderhouden van de algemene conditie, de versteviging en het beweeglijk houden van verschillende spiergroepen, verbetering en ondersteuning van coördinatie. Alle toestellen zijn voorzien van een informatielabel. Dit label omvat alle instructies. Iedereen, van beginneling tot ervaren sporter, kan dus aan de slag met de toestellen mits de aangegeven instructies goed opgevolgd worden.

Wim-0-Meter

Het conditiepark is een moderne vorm van de klassieke fit-o-meter, en is gelegen binnen het nieuwe gedeelte van de Finse piste, dat ook ‘s avonds volledig verlicht is.

De verschillende oefeningen zijn oordeelkundig opgebouwd en uitermate geschikt voor het verbeteren en onderhouden van de algemene conditie.

Met de komst van de Wim-O-Meter is het multidisciplinair sportpark uitgebreid tot een nog idealer en meer toegankelijke locatie om aan sport te doen, zowel voor de sportclubs als voor de individuele sporter.

Er is ook ruim aandacht besteed aan de kindvriendelijkheid. Kinderen kunnen er op een speelse manier werken aan de ontwikkeling van algemene vaardigheden als klimmen, hangen en springen.

Naar top