Cultuur- en sportcheques

Vanaf 1 juli kan je sport- & cultuurcheques gebruiken als betaalmiddel voor sportkampen, sportcursussen, om te gaan zwemmen, bij cultuuractiviteiten, ...

De armoedecijfers stijgen. Ook in Tessenderlo. Vrijetijdsbeleving is daarom niet vanzelfsprekend maar wél een recht voor iedereen. Het verrijkt mensen niet alleen, het zorgt ook voor ontspanning en versterkt hun gevoel van eigenwaarde. Als gemeente met een levendig vrijetijdsaanbod willen we solidair zijn en mensen kansen bieden op sport- en cultuurbeleving.

Daarom kan je vanaf 1 juli 2016 sport- & cultuurcheques gebruiken als betaalmiddel voor sportkampen, speelpleinwerking, sportcursussen, om te gaan zwemmen, bij cultuuractiviteiten. In september starten weer heel wat cursussen waarvoor je deze cheques kan gebruiken.

De cheques worden uitgegeven door Sodexo en zijn door iedereen te gebruiken. Sommige mensen krijgen de cheques van hun werkgever. Het gemeentebestuur reikt de cheques extra uit aan kwetsbare doelgroepen. Omdát vrijetijdsbeleving net een recht voor iedereen is.

Openingsuren & contact

Sociaal huis

adres
Postadres: Markt 15A (te bereiken via Gerhagenstraat 39)3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 66 17 50
e-mail
sociale.dienst@ocmwtessenderlo.be
Vandaag gesloten