scholenbrochure cultuurhuis

Wij bieden je onze zesde jaargang van de brochure “Gemeentelijk aanbod voor scholen” aan, een handig naslagwerk dat je een overzicht biedt van wat onze gemeentelijke diensten aan scholen en leerkrachten te bieden hebben.
Alle gemeentelijke diensten hebben een overzicht gemaakt van hun activiteiten en contactinformatie. We hopen dat hierdoor het contact met ons gemeentebestuur makkelijker wordt.


De brochure is alfabetisch opgevat en bevat een trefwoordenlijst en de contactgegevens van de diensten, zodat je makkelijk informatie kunt inwinnen. Je vindt ook de contactinformatie van de schepenen  met een beleidsdomein dat in deze brochure aan bod komt, zodat je hem of haar eventueel ook kunt aanspreken voor meer informatie of met ideeën en vragen. Ook de voorzitters van de bevoegde adviesraden hebben we opgenomen.

Deze brochure vormt een belangrijk onderdeel van ons gemeentelijke communicatiebeleid. Het biedt ons namelijk de mogelijkheid om onze relatie met scholen en leerkrachten te bevorderen. Wij hopen dan ook dat jij deze gids zal gebruiken!

De schoolvoorstellingen van het cultuurhuis kunnen worden gereserveerd via dit online reservatieformulier.

Naar top