Renewi Tour 2024 komt op 29 augustus naar Tessenderlo

Het Belgisch Kampioenschap in 2004 en het uniek afscheidsfeest van Ludo Dierckxsens in 2005 bracht een massa volk op de been in onze gemeente. De koers keert na twintig jaar terug naar Tessenderlo. Op donderdag 29 augustus 2024 zijn we gastgemeente voor de individuele tijdrit van de Renewi-Tour. 

Met start en aankomst in en rond het centrum is een tijdrit een unieke kans om de lokale handel te stimuleren, onze gemeente te promoten en een unieke sfeer te creëren voor inwoners en bezoekers. Wij hopen, net als bij onze vorige wielerevenementen, dat het publiek massaal komt genieten van deze unieke beleving. De renners zien opwarmen, de blinkende tijdritmachines bewonderen en de atleten individueel zien passeren zal bij jong en oud voor een groot enthousiasme zorgen.  

We hopen dat minstens één van onze lokale helden, Quinten Hermans of Jasper Philipsen, aan de start staan van de Renewi Tour zodat we hen in Tessenderlo van dichtbij kunnen zien schitteren.   

Lees hier het laatste nieuws over de Renewi Tour!

Beleef het van dichtbij als vrijwilliger 

Om alles vlot te laten verlopen, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Wil je mee jouw schouders onder dit evenement zetten? Stel je dan snel kandidaat als vrijwilliger via onderstaande link.

Ik wil vrijwilliger zijn!

Naar top