naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Eindejaarsevenementen Lokale Handelsraad afgelast

24 november ’21 (wo)
Het lokaal bestuur besliste samen met de Lokale Handelsraad om het geplande kerst- en eindejaarsprogramma, zowel binnen als buiten, te schrappen.

Met  veel aandacht kijken we naar de stijgende coronacijfers in het ganse land. Ook Tessenderlo blijft niet gespaard van een stijgend aantal besmettingen en steeds meer quarantaines en verplicht telewerk. Daarom besliste het lokaal bestuur samen met de Lokale Handelsraad om het geplande kerst- en eindejaarsprogramma, zowel binnen als buiten, te schrappen.

Organisatorisch wordt het onmogelijk om alles in goede banen te leiden. Niet alleen de recente verstrenging van de maatregelen, maar ook mogelijke bijkomende maatregelen de volgende weken, hebben ons tot deze beslissing gebracht.

Het weekend van 17, 18 en 19 december met kerstconcerten in de Sint-Martinuskerk op vrijdag, een  kerstmarkt op zaterdag en zondag en de kersttractorparade wordt geannuleerd. Ook het nieuwjaarszingen op 31 december en de  nieuwjaarsreceptie voor de inwoners van Tessenderlo die gepland stond voor 2 januari, worden afgelast.  

Natuurlijk gaan we er in Tessenderlo toch een gezellige eindejaarsperiode van maken. Eentje waarbij samenkomen met vrienden en familie en gezelligheid centraal  staan. We willen vooral de focus leggen op wat wél nog kan:

  • Lichtpuntjes zijn welkom in deze donkere dagen! Daarom branden momenteel al duizenden kerstlichtjes in winkeldorp Tessenderlo. Al vanaf eind november, vroeger dan we gewend zijn, zorgen ze voor sfeer en gezelligheid in de Looise winkelstraten.

  • Voor het ultieme kerstgevoel moet je in Gerhagen zijn, waar je feeërieke kerstverlichting kan bewonderen van maandag 6 december tot woensdag 5 januari.

  • De deuren van onze lokale handelaars zijn extra geopend op winkelzondagen 12 en 19 december. Kom veilig en gezellig kerstshoppen in een sfeervol winkeldorp!

  • Van 11 december tot en met 31 december maak je tijdens de eindejaarsactie van onze lokale handelaars weer kans op mooie prijzen. Door je eindejaarsinkopen in Tessenderlo te doen, kan je de hoofdprijs van € 2.500,00 aan cadeaubonnen in de wacht slepen. Er valt ook tien keer shoptegoed van € 250,00 te winnen én heel wat andere prijzen.
Nieuwsoverzicht
eindejaar

Openingsuren & contact

dienst Middenstand & Promotie

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 33
e-mail
promotie@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur en 13.30-15.30 uur

Maak hier je afspraak

Lees meer artikels over