naar top

Eindejaarsevenementen afgelast of aangepast

24 november ’21 (wo)
Het lokaal bestuur heeft, rekening houdend met zijn voorbeeldfunctie, een beslissing genomen over de activiteiten die het bestuur zelf organiseert in december 2021, januari en februari 2022. Sommige evenementen worden verplaatst, andere volledig afgelast;
Het lokaal bestuur heeft de evolutie van de lokale besmettingscijfers, de geldende richtlijnen vanuit het Overlegcomité en de huidige FAQ van de coronamaatregelen besproken.
Op basis daarvan heeft het lokaal bestuur, mede vanuit zijn voorbeeldfunctie, beslist om voor de eigen activiteiten die we organiseren vanuit of samen met onze diensten van gemeentebestuur, sociaal huis/OCMW en AGB volgende stappen te zetten. Deze liggen in lijn met eerdere beslissingen in het kader van de bestrijding van de COVID-19 epidemie. 
Het jubilarissenfeest van 11 december wordt verplaatst naar een latere datum.
Kerst in Gerhagen wordt kleinschalig georganiseerd met sfeerverlichting en achtergrondmuziek maar de overige activiteiten worden geannuleerd.
Deze evenementen worden volledig geannuleerd:
  • Kersttractorparade in het centrum
  • Kampioenenviering van de Sportdienst
  • Nieuwjaarszingen in het centrum
  • Nieuwjaarsreceptie voor de inwoners
  • Cultuurprijsuitreiking

De programmatie van cultuurhuis Tessenderlo wordt integraal behouden.

Activiteiten van externe organisatoren

Alle activiteiten van externe organisatoren (horeca, handel, verenigingen, …) kunnen plaatsvinden conform de richtlijnen van het Overlegcomité.

De organisatoren zijn zelf verantwoordelijk voor de naleving van de richtlijnen. Het gemeentebestuur zal toezien op de naleving van de richtlijnen.

Nieuwsoverzicht
CORONA

Openingsuren & contact

dienst Communicatie & Onthaal

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 60
e-mail
communicatie.onthaal@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur en 13.30-15.30 uur

Maak hier je afspraak

Lees meer artikels over