naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Geen inhaaldag afvalophaling

13 september ’21 (ma)
Het conflict bij Renewi is nog niet opgelost. Hierdoor zal er geen inhaaldag georganiseerd worden. Inwoners die in de onmogelijkheid zijn om het afval terug te halen en te stockeren, kunnen het afval naar het recyclagepark brengen.

Pmd 

  • Pmd kan heel het jaar door naar het recyclagepark gebracht worden.  Dit kan altijd enkel in de pmd-zak.  Het valt onder de noemer recyclebaar afval en kan altijd kosteloos (buiten aankoop zak) achtergelaten worden.

Groenafval

  • Groenafval: er kan 400 kg groenafval kosteloos naar het park gebracht worden.  Nadien betaalt men 0,05 euro de kilo.  Uitzonderlijk kunnen groenafvalzakken tussen 14 en 18 september kosteloos binnengebracht worden (buiten aankoop zak). De gewichten van de groenafvalzakken worden niet in mindering gebracht van het quotum.  Dit is enkel voor groenafval in zakken.  Snoeihout dat klaar lag voor ophaling kan niet buiten het quotum worden binnengebracht op het park.  Voor dit afval speelt niet de urgentie van het oplossen van de zak.  Als deze naar het park gebracht worden, worden deze wel in mindering gebracht van het quotum of aangerekend wanneer het quotum is overschreden.
Nieuwsoverzicht
logo

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 34
e-mail
milieu@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur en 13.30-15.30 uur

Maak hier je afspraak