naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vernieuwing rotonde Industrielaan - Paalseweg

09 juli ’21 (vr)
Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zal de rotonde op de Industrielaan (N724) ter hoogte van de Paalseweg in Tessenderlo vernieuwen. De rotonde wordt omgevormd tot een verkeersveilige rotonde, in het bijzonder voor fietsers.

De voorbereidende werken gingen in maart van start. De volgende fase is de inspectie van de leidingen die worden beheerd door Petrochemical Pipeline Services.

PPS zal van deze gelegenheid gebruik maken om in de loop van de maand juli, voor aanvang van de door AWV geplande werken aan de rotonde, zijn aanwezige leidingen te inspecteren en te beveiligen.  Deze geplande werken gaan van start op 12 juli en eindigen volgens planning op 31 juli.

Bij de start van deze werken wordt een aangepaste signalisatie voorzien waarbij een deel van de rotonde en één rijbaan van de Industrieweg op hoogte van woningen nr. 123 en nr. 121 worden afgesloten.

Om de werken veilig te laten verlopen en de verkeershinder tot een minimum te beperken wordt er tijdens deze periode een passende wegomleiding voorzien voor de fietsers en de bussen van De Lijn.

Voor verdere informatie tijdens de werken kan u steeds contact opnemen met de hoofduitvoerder van de werken: Dhr. Henk van Gent  van de firma Visser  Smit Hanab BV op het mobiel nummer.

+31 65022 5480

 
Meer informatie

Voor verdere informatie tijdens deze werken kan u contact opnemen met Henk Van Gent, hoofduitvoerder van de werken van de firma Visser Smit Hanab BV via +31 65 022 54 80.

Nieuwsoverzicht
werken

Openingsuren & contact

afdeling Patrimonium

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 82 of 84
e-mail
gemeentewerken@tessenderlo.be
Vandaag gesloten

Maak hier je afspraak