naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tele-Onthaal Limburg zoekt luisterhelden

23 juni ’21 (wo)
Dag en nacht zijn de vrijwilligers van Tele-Onthaal bereikbaar voor een luisterend oor. Nieuwe vrijwilligers zijn broodnodig om de stijgende vraag naar een anoniem luisterend oor te beantwoorden. Misschien kan jij daarbij helpen?

Elke dag rinkelt de telefoon 300 keer bij Tele-Onthaal. Elke avond zoeken gemiddeld 25 mensen de weg naar de Tele-Onthaal chat. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen praten over hun problemen, hoe groot of klein ook. Door te luisteren, helpen vrijwilligers hen een hele stap verder. Dat doen ze gratis, anoniem en 24/7.

Tele-Onthaal Limburg zoekt nieuwe telefoonvrijwilligers: vrouwen en mannen met ruimte in hoofd, hart en agenda. Mensen die iets voor een ander willen betekenen door het bieden van een luisterend oor. Ze maken het mogelijk dat mensen in nood 24 uur per dag kunnen bellen voor een anoniem en vertrouwelijk gesprek.

Op 2 oktober start de basisopleiding die meerdere avonden/dagdelen duurt.

Dus, ben je sociaal voelend en wil je luisteren naar mensen die het moeilijk hebben? Kan je 1 maal per week 4 uren naar Hasselt komen en ben je bereid om ook nachtdiensten te doen? Dan heeft Tele-Onthaal boeiend vrijwilligerswerk voor jou in petto!

Vraag je infobrochure op 011 22 77 67 of via limburg@tele-onthaal.be.

Meer weten over Tele-Onthaal? Bezoek onze website www.tele-onthaal.be/word-vrijwilliger

Nieuwsoverzicht