naar top

Poortrangers gezocht

02 september ’20 (wo)
In Tessenderlo zijn wij altijd al bijzonder fier geweest op onze groene long Gerhagen. Door de jaren heen is Gerhagen uitgegroeid tot een prachtig natuurdomein met veel recreatiemogelijkheden. Wij willen dit aanbod verder uitbreiden voor scholen en groepen.

De gemeente Tessenderlo wil natuurgebied Gerhagen – als Poort tot de Merode – vanaf 2021 verder promoten als toeristisch uithangbord en is daarvoor op zoek naar vrijwilligers met een groot hart voor natuur, beleving en vooral Poort Gerhagen zelf.

Deze vrijwilligers of "poortrangers" zijn opgeleide gidsen die betaalde activiteiten voor verschillende doelgroepen en leeftijden begeleiden. Zij willen elke bezoeker in het "gezelligste bos van Vlaanderen" trakteren op een onvergetelijke beleving.

Ben jij vlot, spreek jij graag voor een groep, kan jij een groep op een creatieve manier boeien  ... dan is poortranger zijn echt iets voor jou!

Wij zijn vooral op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om niet enkel in de weekends, maar ook tijdens de week te gidsen.

De opleiding bestaat uit vijf theorielessen (maart 2021) en vier excursies (maart/april), gevolgd door een geïntegreerde proef.

Wie geïnteresseerd is, kan steeds zijn/haar contactgegevens doorgeven via jan.verheyen@tessenderlo.be. Zij ontvangen extra informatie en definitieve inschrijvingsvoorwaarden.

Nieuwsoverzicht
poortranger

Openingsuren & contact

dienst Gerhagen

adres
Zavelberg 103980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 02 42
Fax fax
013 67 36 93
e-mail
jan.verheyen@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur

Let op: alleen op afspraak!

Lees meer artikels over