naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dag van de stilte ... Multiklanken in Gerhagen VOLZET

07 september ’20 (ma)
Op zondag 25 oktober staan we even stil bij de overgang van het zomeruur naar de wintertijd. De klok staat dan één uurtje stil. Wij krijgen er gratis een uurtje bij. Kom anderhalf uur luisterend genieten en ervaar het verband tussen klanken en emoties.

Ons prinsheerlijk platteland van het Merodegebied heeft vele mooie plekjes waar rust, stilte en ruimte een troef is en die door bezoekers en bewoners zeer sterk gewaardeerd worden.

Op zondag 25 oktober wordt u vanaf 8.30 uur anderhalf uur lang ondergedompeld in de wereld van Tibetaanse klankschalen afgewisseld met grondingstonen, instrumentale muziek, gezangen en natuurgeluiden. U zal anderhalf uur luisterend kunnen genieten en het verband kunnen ervaren tussen klanken en emoties.

De (f)luisteraars worden tot rust gebracht en meegenomen op een stiltereis met klassieke klankschalengeluiden afgewisseld met muziek en geluiden van andere bronnen. Klanken en geluiden kunnen dan tegengesteld zijn aan stilte maar kunnen wel positieve prikkels teweeg brengen en harmonisch samengaan met stilte. Na de sessie wordt een drankje aangeboden en kan men eventueel met mekaar het moment bespreken.

Om de Stiltebeleving nog beter te ervaren mag u gerust een kussen, matje of deken meebrengen.

Nieuwsoverzicht
stilte

Openingsuren & contact

dienst Gerhagen

adres
Zavelberg 103980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 02 42
Fax fax
013 67 36 93
e-mail
jan.verheyen@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur

Let op: alleen op afspraak!

Lees meer artikels over