naar top

Huisvuil kan naar recyclagepark 16 juni-12 september

08 juni ’20 (ma)
Heb je een volle huisvuilzak die je niet meer kan buitenzetten omdat je op vakantie vertrekt? Of heb je beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens extreme warmte een volle huisvuilzak in huis te hebben? Dan kan je tijdens de zomermaanden die zakken naar het recyclagepark brengen.

Uitzonderlijk kan je tussen 16 juni en 12 september je huisvuilzak naar het recyclagepark brengen als je volgende regels respecteert:

  • je mag enkel bordeaux of grijze huisvuilzakken van Limburg.net binnenbrengen;
  • je registreert het binnenbrengen via de toegangszuil. Als je nog andere fracties bij hebt, rijd je een aparte ronde zodat de kilo’s huisvuil apart gewogen en geregistreerd worden;
  • je kunt enkel tussen 16 juni en 12 september huisvuil in bordeaux of grijze Limburg.net-huisvuilzakken op het park binnenbrengen.

Let op!

Als je geen problemen hebt om je huisvuilzak te stockeren, kan je net zoals de rest van het jaar je huisvuilzak meegeven met de veertiendaagse ophaling aan huis. Niets zo eenvoudig als je zak vooraan aan je woning buiten te zetten. Op www.limburg.net/afvalkalender  kan je nakijken wanneer de ophaalwagen bij jou langs komt.

Nieuwsoverzicht
vuilzakken

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 34
e-mail
milieu@tessenderlo.be
Vandaag gesloten

Let op: dienstverlening alleen op afspraak!