naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Beslissingen lokaal bestuur Tessenderlo - 19 maart

27 maart ’20 (vr)
Wil je weten waarmee het lokaal bestuur van jouw gemeente bezig is? Hier lees je elke week een kort verslag over beslissingen die door het college van burgemeester en schepenen of het vast bureau werden genomen.

Cultuurhuis leent bewoners van Heuvelheem ipads en tablets

Door de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is WZC Heuvelheem tot 19 april gesloten voor alle bezoek. De bewoners kunnen nu gebruik maken van de iPads en tablets van het cultuurhuis om met hun familieleden te communiceren.

WZC Heuvelheem heeft ook een eigen Facebookprofiel waarop ze regelmatig foto’s en berichten plaatsen: zo kunnen familieleden toch nog meeleven met onze bewoners.

Ben je ook benieuwd naar de avonturen binnen ons woonzorgcentrum? Vind hen op Facebook als “Wzc Heuvelheem”.

Prijsaanpassing voor dranken in de infrastructuur voor jeugd en cultuur

Als gevolg van een prijsstijging bij de hoofdleverancier, worden de prijzen van de dranken in de infrastructuur voor jeugd en cultuur aangepast. Zo wordt een vat pilsbier van vijftig liter vanaf 1 april een kleine € 3,00 duurder (€ 123,55). Voor de frisdranken is de prijsstijging beperkt tot en enkele centen per bak.

Tessenderlo neemt deel aan "Beste Buren"

Radio 2 lanceerde de actie "Beste Buren" op 9 mei. Radio 2 roept daarbij op om iets samen te doen met de buren. Gemeente Tessenderlo engageerde zich voor dit project. De maatregelen die er genomen werden om het verspreiden van het coronavirus tegen te houden, zorgen er echter voor dat samenkomen voorlopig niet kan.

Denk in deze moeilijke tijd ook eens aan je buren: hou (telefonisch of digitaal) contact of help buren, die hier nood aan hebben, bijvoorbeeld met noodzakelijke boodschappen. Ook zonder fysiek contact kan je zorgen voor een warme buurt.

Uiteraard is dit alles onder voorbehoud van het verdere verloop van de coronamaatregelen.

Nieuwsoverzicht
CBS

Openingsuren & contact

dienst Secretariaat

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 70
e-mail
secretariaat@tessenderlo.be
Vandaag gesloten

Let op: dienstverlening alleen op afspraak!