naar top

Bekendmaking openbare verhuring jachtrecht 2020-2029

26 maart ’20 (do)
Het gemeentebestuur maakt de openbare verhuring van het jachtrecht bekend, op verzoek van sociaal huis Tessenderlo, de kerkfabrieken Sint-Martinus Centrum, Sint-Lucia Engsbergen en Sint-Jozef Schoot. De verhuring loopt van 1 mei 2020 tot en met 30 april 2029.

De openbare verhuring gebeurt bij onderschrijving van het jachtrecht op de eigendommen van het sociaal huis, de kerkfabrieken en van het gemeentebestuur, die gelegen zijn in Tessenderlo, Beringen, Diest en Laakdal.

De algemene verhuringsvoorwaarden, biedingsformulier en de lijst met percelen kan je krijgen bij de Groendienst in het gemeentehuis (tijdens de coronafase alleen na afspraak) of je kunt de documenten hieronder downloaden.

De data voor zowel het inleveren van de geschreven biedingen als de openbare verhuring worden tot nader order uitgesteld omwille van de uitbraak van het coronavirus. Zodra we een beter zicht krijgen op het verloop van de epidemie zullen nieuwe data vastgelegd worden. Geschreven biedingen mogen ondertussen opgestuurd worden. Alvast bedankt voor je begrip.

Nieuwsoverzicht
foto

Openingsuren & contact

Groendienst

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 80 of 81
e-mail
groendienst@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur

Lees meer artikels over