naar top

1.500 Looise vlaaikes op het Weekend van de Klant

10 oktober ’19 (do)
Vorig weekend was het weer het moment waarop de klanten een beetje gevierd werden om hun aankopen te doen in de plaatselijke handel. Iedereen die het standje op de markt passeerde kon genieten van een Loois vlaaike.

Tijdens het weekend van 5 en 6 oktober nam winkeldorp Tessenderlo opnieuw deel aan het Weekend van de Klant. Op deze landelijke actiedag deelden de Looise handelaars massaal leuke dankgeschenkjes uit aan hun klanten.

Nina Flamant (UNIZO-Tessenderlo): “Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan voor het derde jaar op rij de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant. Een heel weekend shopplezier. Handelaars, steden en gemeenten werken samen om iedereen een onvergetelijke shopdag te bezorgen. Ook Winkeldorp Tessenderlo deed opnieuw mee. Zaterdag was een onvergetelijke topdag, maar op zondag was het regenweer toch een spelbreker. Een leuke nieuwigheid was op zaterdag de UNIZO- After Work Party voor onze handelaars.”

Dit jaar was er opnieuw een extra geschenkje van winkeldorp Tessenderlo. 1.500 Looise vlaaikes, werden uitgedeeld op de Looise Markt. Je kon er ook genieten van heerlijke Fairtradekoffie of -choco. De allerkleinsten amuseerden zich op de paardenmolen. Als extraatje werden onder de bezoekers van de “Weekend van de Klant-stand” op de Markt extra prijzen verloot, namelijk aankoopbons van Winkeldorp Tessenderlo. 

Nieuwsoverzicht
Looise vlaaikes

Openingsuren & contact

Promotiedienst

adres
Markt 15A (blok B)3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 33
e-mail
promotie@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur en 16.30-19.00 uur

Lees meer artikels over