naar top

Klimaatboom zoekt tuin

10 oktober ’19 (do)
Wil je het milieu een handje helpen en de lucht een beetje zuiverder maken, heb je nog een plaatsje vrij in je tuin, dan is deze actie misschien wel iets voor jou. Als je een klimaatboom in je tuin plant, maak je kans om van een ecologisch tuinontwerp voor je tuin te winnen.

Door een klimaatboom in je tuin te planten, help jij ons mee het klimaat te verbeteren. Kortingsbonnen verdien je door LimbU-punten te verzamelen, deel te nemen aan de vorming "Klimaatboom zoekt tuin" of deel te nemen aan een Amberworksho’ in de Ambertuin in Kiewit.

Wil jij ook een klimaatboom in je tuin planten en ons helpen meer zuurstof te geven aan Limburg en Diest? Doe dan mee aan de actie ‘Klimaatboom zoekt tuin’ van Centrum Duurzaam Groen en Limburg.net.

Tussen 1 september 2019 en 31 maart 2020 kan je kortingsbonnen ter waarde van € 20,00 verdienen voor de aankoop van één of meerdere klimaatbomen bij een deelnemende handelaar in je buurt.

Meer informatie over de actie vind je hier.

 

 

Nieuwsoverzicht
affiche klimaatbomen

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 34
e-mail
milieu@tessenderlo.be
Vandaag gesloten

Lees meer artikels over

Informatie coronamaatregelen

Sluiten
corona

Omwille van de federale coronamaatregelen werken wij met beperkte dienstverlening. Je kunt een afspraak maken - zie Contact & Openingsuren.

Klik dit bericht dicht (rechtsboven) om toegang te krijgen tot de volledige website.

Hier lees je de recentste informatie over coronamaatregelen