naar top

Beslissingen lokaal bestuur Tessenderlo - 3 oktober

07 oktober ’19 (ma)
Wil je weten waarmee het lokaal bestuur van jouw gemeente bezig is? Hier lees je elke week een kort verslag over beslissingen die door het college van burgemeester en schepenen of het vast bureau werden genomen.

Gemeentebestuur investeert in nieuwe audio visuele- en boekmaterialen voor het cultuurhuis

Het bestuur investeert in 2020 en 2021 fors in de aankoop van allerlei nieuwe boekmaterialen voor het cultuurhuis. De aankoop omvat materialen zoals strips, vertelplaten, grootletterboeken, graphic novels, luisterboeken,… voor jeugd en volwassenen. Ook audio visuele materialen zoals dvd’s en cd’s zullen worden aangekocht. De kost voor de aankoop van deze materialen worden geraamd op € 104.000,00, inclusief BTW.

Lokalensubsidie voor Chiro-KSA

De renovatie van de lokalen van Chiro-KSA op Molenhoeven is afgerond. De renovatie bestond voornamelijk uit het vervangen van het buitenschrijnwerk en de binnendeuren. De kost van de renovatie bedroeg  € 14.723,89 en wordt voor de helft gesubsidieerd door het gemeentebestuur. De andere helft wordt betaald door de vereniging zelf én via subsidies vanuit Toerisme Vlaanderen voor opwaardering lokalen voor gemengd gebruik jeugdverenging en kamphuis.

Nieuwsoverzicht
CBS

Openingsuren & contact

dienst Secretariaat

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 70
e-mail
secretariaat@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur