naar top

Samenkomst BIN's Tessenderlo en politie Beringen-Ham-Tessenderlo

13 september ’19 (vr)
Op maandagavond 2 september werden de coördinatoren van de buurtinformatienetwerken (BIN’s) van Tessenderlo uitgenodigd voor een samenkomst in het hoofdcommissariaat van de politiezone Beringen-Ham-Tessenderlo.

Tijdens de bijeenkomst maakten deze geëngageerde Looienaars kennis met de coördinatoren van de WhatsApp-groepen uit Beringen en Ham, de waarnemend korpschef van de politiezone, de burgemeesters van Tessenderlo, Beringen en Ham, en enkele medewerkers van de politie.

Het was een boeiende, leerrijke avond voor alle betrokkenen. Er werden ervaringen uitgewisseld tussen de verschillende gemeenten en de genodigden kregen duidelijke informatie over enkele politionele aangelegenheden. Intussen is in Tessenderlo al het negende buurtinformatienetwerk in oprichting – BIN Russelberg. Hiertoe hebben Rob De Wit en Rudy Schrijnders het initiatief genomen.

Wil je meer weten over de BIN-werking in Tessenderlo? Wil je weten of jij je kan aansluiten bij een BIN in je buurt? Wil je zelf het initiatief nemen om het tiende BIN op te richten?

Neem dan gauw een kijkje op deze pagina.

Nieuwsoverzicht
Foto samenkomst BIN

Openingsuren & contact

dienst Veiligheid, Dienstverlening & Werken

adres
Heilig-Hartlaan 313980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 66 57 19
e-mail
infovdw@tessenderlo.be
Vandaag:07.30-12.00 uur en 12.30-16.00 uur