naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

WZC Heuvelheem op vakantie aan zee

12 april ’19 (vr)
Van 8 tot en met 12 april zijn een aantal bewoners van woonzorgcentrum Heuvelheem met vakantie in Nieuwpoort. Hier lees je dagelijks een verslag en kan je foto's bekijken.

Bekijk hier de foto's van de vakantie aan zee

Vrijdag 12 april

Na het middageten vertrokken de vakantiegangers naar huis. De rit verliep minder vlot dan verwacht. De bewoners stonden een tijd in de file waardoor het thuisfront wat langer moest wachten om de reizigers opnieuw te verwelkomen.

Donderdag 11 april

Ook de vierde dag begon zonnig en er stond al heel wat minder wind dan gisteren. De voormiddag hebben de vakantiegangers doorgebracht met kaartspelen, puzzelen en gezelschapsspelletjes.

's middag genoten de bewoners van  heerlijke zalm en een stukje taart als dessert. Na de middag trokken de hele groep naar zee. In het zalig lentezonnetje wandelden ze over de dijk en door de winkelstraat met af en toe een tussenstop in een winkeltje. De vakantiegangers genoten ook van een heerlijk ijsje.

De laatste avond sloten de bewoners af met een drankje en wat muziek in de cafetaria. Op de foto's zie je alleen maar blije gezichten want voor de bewoners is het hier echt genieten.

Morgen staat er niet veel meer op het programma. De vakantiegangers pakken hun koffers en vertrekken na het middagmaal richting Tessenderlo. Er wordt verwacht dat ze tussen 15.30 en 16.00 uur aankomen.

Woensdag 10 april

De derde dag begon met een stralende zon aan de hemel. Na het ontbijt was het daarom tijd om te genieten van het mooie weer. De bewoners trokken er op uit voor een wandeling naar de havengeul. Ondanks de stevige zeebries deed de wandeling en het mooie weer iedereen goed. Na de wandeling konden ze rechtstreeks aan tafel.

Na het eten genoten sommigen van wat rust op hun kamer en anderen gingen iets drinken in de cafetaria.  Namiddag stond er ook nog een optreden van Marco Rossi op het programma. De vakantiegangers genoten van een fijne muzikale namiddag. De bewoners kregen ook heel wat bezoek vandaag. Medewerkers van het Heuvelheem, vrienden en familieleden van de bewoners brachten een bezoekje. Na het avondeten werd er nog wat gekaart, gelachen en gedronken. 

Dinsdag 9 april

De eerste volledige dag in Nieuwpoort startte grijs en regenachtig. Dit lieten de vakantiegangers niet aan hun hart komen. Rond 09.00 uur konden de bewoners aanschuiven aan het ontbijtbuffet. Na het ontbijt speelden ze gezelschapsspelletjes en stuurden ze kaartjes naar huis. 's Middags stond er steak met frietjes op het menu.

Na de middag trokken de regenbuien landinwaarts en konden de vakantiegangers toch nog genieten van een eerste uitstap naar zee. Ze maakten een heerlijke wandeling op de zeedijk. Daar hoort natuurlijk koffie en wat lekkers bij!

Om 17.00 uur trokken de bewoners terug richting het verblijf. Ze sloten de dag af in de cafetaria met een optreden van een accordeonist en leuke sfeermuziek.

Maandag 8 april

Om 15.30 uur zijn de vakantiegangers van het WZC veilig aangekomen in Ter Duinen in Nieuwpoort. Bij aankomst kreeg iedereen een lekkere kop koffie in de cafetaria. Na de koffie gingen de bewoners hun kamers verkennen. Rond 18.15 uur konden ze aanschuiven aan het buffet. Na het eten maakten de vakantiegangers een wandeling op het domein en eindigden ze de dag in de cafetaria.

De bewoners hopen morgen naar de dijk te kunnen gaan. Afwachten of het weer dit toelaat. 

Nieuwsoverzicht
foto

Openingsuren & contact

balie woonzorgcentrum Heuvelheem

adres
Postadres: Markt 15A (te bereiken via Solveld 32)3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 66 65 26
Vandaag:09.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur

Lees meer artikels over