naar top

Zeepkistenrace zoekt lokale helden

15 april ’19 (ma)
Het Land van Kafka en eetcafé Den Anker doen het weer: ze organiseren een nieuwe clash. De tweede editie van de zeepkistenrace vindt plaats op woensdag 1 mei in samenwerking met de gemeentelijke Evenementencel.

Het verhaal van Wim Theys, Suzy Van Gelder en Joery Saenen: “Na het onverwachte succes van de clash vorig jaar, organiseren we dit jaar opnieuw een zeepkistenrace. Op dit moment zijn al heel wat ploegen ingeschreven, maar we zoeken nog dappere lokale helden. Looienaars, verenigingen en creatieve uitvinders, die een eigen, ongemotoriseerde zeepkist willen ontwerpen en bouwen, mogen zich aanmelden als team. Het afdalen in een zeepkist doe je namelijk met z’n tweeën: een bestuurder en een passagier. De teams scheuren langs een steil parcours in de Gerhagenstraat naar beneden. Er zijn schitterende prijzen te winnen. Iedereen maakt kans op eeuwige roem binnen drie categorieën: de snelheidsprijs, de publieksprijs en de pechvogel van de dag. We zorgen ook voor extra randanimatie én we verwachten weer veel dolgedraaide supporters.”

Het goede doel: Bas en Pim

Het trio vertelt verder: “De volledige opbrengst van onze jaarlijkse clash gaat naar een goed doel. Vorig jaar konden we € 2.500,00 schenken aan de MS-Liga. Dit jaar kiezen we voor de broertjes Bas en Pim uit Oostham. Ze lijden beiden aan het IPEX-syndroom, een uiterst zeldzame aangeboren afwijking in het immuunsysteem.”

Waar en wanneer?

Woensdag 1 mei, 14.00 uur in de Gerhagenstraat ter hoogte van de parking van het sociaal huis.

Meer informatie en inschrijven

  • Het Land van Kafka - 0475 50 70 35
  • Eetcafé Den Anker – 013 32 80 09 – info@den-anker.be 
  • Facebook-pagina ‘The Clash Tessenderlo’

Belangrijk: lees aandachtig het reglement met de nodige specificaties en veiligheidsmaatregelen.

Het initiatief wordt ondersteund door de Lokale Handelsraad in het kader van het project “Altijd verrassend winkelen in Tessenderlo!”.

Nieuwsoverzicht
zeepkisten

Openingsuren & contact

Promotiedienst

adres
Markt 15A (blok B)3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 33
e-mail
promotie@tessenderlo.be
Vandaag gesloten

Lees meer artikels over