naar top

Nieuw inschrijvingssysteem voor Jeugd- en Sportdienst

21 januari ’19 (ma)
Vanaf 1 februari gebruiken de Jeugd- én Sportdienst van Tessenderlo een nieuw inschrijvingssysteem voor hun aanbod.

Omdat ook buitenschoolse kinderopvang Pinokkio gebruik maakt van hetzelfde programma i-School, heeft de Looienaar voortaan maar één login en één programma nodig om zich in te schrijven voor het volledige vrijetijdsaanbod. De diensten organiseren een infomoment voor burgers die zich regelmatig inschrijven voor de activiteiten.

“Het nieuwe programma heet i-School en werd al langer gebruikt voor de inschrijvingen voor de kinderopvang,” zegt Leen Tielemans, afdelingshoofd Vrije Tijd. “Om het de burger makkelijker te maken, hebben we ervoor gekozen om ook voor de Sport- en Jeugddienst naar i-School over te schakelen. Zo kan je met één login inschrijven voor de kinderopvang, de sportkampen, zwemlessen én de zomerwerkingen. Het programma geeft je bovendien een overzichtelijk schema met daarin alle activiteiten waarvoor jijzelf of je kinderen ingeschreven zijn. Voor ouders die bijvoorbeeld voor een hele zomer opvang moeten plannen, is dat een absolute meerwaarde.”

Testen?

Geïnteresseerden die al eens willen testen, vinden hiernaast de handleiding. Je  kunt ook al registreren via www.i-school.be/tessenderlo/registratie.

Infomoment voor Looienaars

Wie na het testen nog vragen heeft, kan terecht op een infomoment dat de Sport- en Jeugddienst organiseren op donderdag 24 januari om 19.00 uur in de foyer van cultuurhuis/het LOO.

Omdat de ouders van kinderen van Pinokkio al vertrouwd zijn met het systeem, focussen we ons tijdens het infomoment op de mensen die willen inschrijven voor het sport- en jeugdaanbod. We loodsen ze dan door de verschillende stappen om in te loggen en te reserveren en lichten de gewijzigde regels qua inschrijving en annulatie toe. Na afloop kan je ook vragen stellen. We vragen wel om in te schrijven via jeugddienst@tessenderlo.be of sport@tessenderlo.be.

Nieuwsoverzicht
ischool

Openingsuren & contact

cultuurhuis Tessenderlo

adres
Rodeheide 33980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 53 20
e-mail
cultuurhuis@tessenderlo.be
Vandaag gesloten

cultuurhuis Tessenderlo
Rodeheide 3, 3980 TESSENDERLO
013 35 53 20

Let op: dienstverlening alleen op afspraak!