naar top

Nieuwe fase in werken fietspaden Paalseweg

05 maart ’19 (di)
Vanaf maandag 11 maart start de aannemer met de volgende fase van de werken aan de fietspaden langs de Paalseweg: het gedeelte tussen de kruising met de Hulsterweg richting Kanaalweg, de zogenaamde "chicane". De werken duren tot eind april.

De rijbaan wordt volledig afgesloten voor alle verkeer. De omleiding loopt via de Industrieweg en Havenlaan, fietsers kunnen ook via Broekstraat en Maaivenstraat rijden. Het centrum van Hulst is bereikbaar via Waterstraat en Eikelplein.

In de Tushoekstraat blijft tot het einde van de werken de rijrichting omgekeerd (vanuit centrum moet je richting Paalseweg rijden), zodat je op die manier de Paalseweg kunt bereiken.

Bekijk het volledige omleidingsplan bij Downloads.

Bewoners Broekstraat-Maaivenstraat

Voor de bewoners en bezoekers van Broekstraat en Maaivenstraat, wordt het verbindingswegje tussen Broekstraat en Schutpenning tijdelijk opengezet.

Parkeerverbod Schutpenning

Tijdens de werken is er een totaal parkeerverbod op het gedeelte van de Schutpenning vanaf de kruising met Termaden richting Kanaalweg. 

Na de werken blijft het parkeerverbod in dit gedeelte van kracht, maar alleen voor vrachtwagens.

De Lijn tijdens de werken

Bij Downloads vind je de plannen van De Lijn over bediende en niet-bediende haltes in Hulst tijdens  de werken aan de chicane Kanaalweg-Paalseweg.

Deze regeling geldt vanaf maandag 11 maart tot het einde van de werken.

 

Je vindt hier algemene informatie over deze werken.

Nieuwsoverzicht
werken

Openingsuren & contact

afdeling Gemeentewerken

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 82 of 84
e-mail
gemeentewerken@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur en 16.30-19.00 uur

Lees meer artikels over