naar top

Wijziging in reglement pedicure en manicure

27 augustus ’18 (ma)
Alleen inwoners vanaf 58 jaar die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming en inwoners met een handicap met 9 punten verminderde zelfredzaamheid kunnen een nieuwe pedicurekaart van het sociaal huis krijgen.

Heb je geen verhoogde tegemoetkoming of negen punten verminderde zelfredzaamheid? Dan heb je geen recht meer op een pedicurekaart.

Het sociaal huis wil de wachttijden verkleinen door het aanbod te beperken tot de doelgroep van het sociaal huis, namelijk mensen met een beperkt inkomen en hulpbehoevenden. 

Wil je graag een nieuwe pedicurekaart? Breng dan bij je volgende afspraak een recent “Attest verhoogde tegemoetkoming” of een attest van de FOD Sociale Zekerheid mee. Dat kan je aanvragen bij je ziekenfonds.

We verwijzen iedereen die door de wijziging geen gebruik meer kan maken van onze manicure- en pedicuredienst graag door naar het particuliere aanbod in Tessenderlo.

Lees hier meer over het manicure- en pedicure-aanbod.

De lijst met het particuliere aanbod in Tessenderlo krijg je bij de balie van het sociaal huis of van het woonzorgcentrum.

Nieuwsoverzicht
foto

Openingsuren & contact

Woonzorgcentrum Heuvelheem

adres
Solveld 32 (Postadres Markt 15A)3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 66 65 26
Vandaag:09.00-12.00 uur

Lees meer artikels over