naar top

Update werken Schoterweg 23 mei

23 mei ’18 (wo)
De werken aan de Schoterweg gaan een volgende fase in: vanaf 4 juni starten de werken aan het kruispunt Processieweg/Schoterweg, tijdens deze werken is het kruispunt volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Het kruispunt gaat tijdens de werken wel toegankelijk blijven voor fietsers en voetgangers. Om de veiligheid te garanderen moeten fietsers wel afstappen ter hoogte van het kruispunt. Aangezien de fieters en voetgangers zich hier binnen de werfzone begeven, vragen we het nodige wederzijdse respect en waakzaamheid van en voor de arbeiders en de werkende voertuigen.

Als de weersomstandigheden het toelaten, zal het nieuwe kruispunt klaar zijn voor het bouwverlof (14/07/2018).

In de loop van de week van 28 mei zal het fietsverkeer in beide richtingen op de Schoterweg over de volledige werflengte over het nieuwe fietspad aan de zuidzijde gaan rijden.

Voor de bewoners van Wetsberg zal tijdens de rioleringswerken Paddenhoek/Wetsberg de aansluiting van de middelste straat van de Wetsberg met de Schoterweg bereikbaar blijven om zo richting Sparrenweg en Veerle te kunnen rijden.

 

Deze werken zullen de komende weken voor de omwonenden hinder en ongemakken met zich meebrengen, maar het gemeentebestuur hoopt op begrip en medewerking.

Nieuwsoverzicht
bord

Openingsuren & contact

afdeling Gemeentewerken

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 82 of 84
e-mail
gemeentewerken@tessenderlo.be
Vandaag gesloten

Lees meer artikels over