naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Update werken Schoterweg 27 april

27 april ’18 (vr)
De werken aan de Schoterweg gaan een volgende fase in: de afwerking van de zuidzijde en de start van de nutswerken aan de noordzijde.

Nu de betonwerken voltooid zijn is de aannemer gestart met de afwerking van de bermen en de inritten van de zuidzijde (de linkerkant als je van het centrum naar Schoot rijdt). Deze werken zullen tot begin juni duren.

 

Vanaf 2 mei starten de voorbereidende werken van de nutsvoorzieningen aan de noordzijde (de rechterkant als je van het centrum naar Schoot rijdt).

  • Het fietspad zal opgebroken worden tussen Wetsberg (ter hoogte van Schoterweg 206) en Schoterweg 186. De Watergroep zal aansluitend in deze zone werken vanaf ongeveer 7 mei.

  • Hierdoor zal het verkeer en de fietsers in deze zone omgezet worden van noordzijde naar de zuidzijde.

  • De rijrichting voor het verkeer blijft behouden van het centrum naar Schoot en de fietsers gaan de Schoterweg twee keer moeten oversteken om van het oude naar het nieuwe fietspad te rijden en omgekeerd.

Kruispunt Processieweg-Schoterweg
Begin juni start de aannemer met de herinrichting van het kruispunt Processieweg-Schoterweg. Hierdoor zal het kruispunt een aantal weken niet bereikbaar zijn en zal voor de bewoners van de Schoterweg tussen Russelenberg en Processieweg tijdelijk tweerichtingsverkeer worden toegelaten. 

Deze werken zullen de komende weken voor de omwonenden hinder en ongemakken met zich meebrengen, maar het gemeentebestuur hoopt op begrip en medewerking.

Nieuwsoverzicht
bord

Openingsuren & contact

afdeling Gemeentewerken

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 82 of 84
e-mail
gemeentewerken@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur en 16.30-19.00 uur

Lees meer artikels over