naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Looise Winterjogging was weer een succes!

18 december ’18 (di)
Op zondagvoormiddag 16 december kon je in Gerhagen voor de 13de maal deelnemen aan de jaarlijkse winterjogging. De sneeuw zorgde voor een prachtig decor in de Looise bossen. In totaal verschenen er 200 sportievelingen aan de startlijn om hun zondag sportief in te zetten.

De Sportdienst blikt dan ook tevreden terug op dit evenement.

De deelnemers konden opteren voor 3 afstanden (4, 8 of 12 kilometer). Dit via 3 verschillende lussen van circa 4 kilometer met na elke ronde een zelfde passage. Hierdoor kunnen de aanwezige supporters hun favoriete loper meerdere keren zien passeren. De dagen voor de loop zijn er nog enkele aanpassingen gedaan om het parcours te optimaliseren. Het parcours lag er dus vrij goed bij, waardoor het voor de lopers aangenaam lopen was. Zoals ieder jaar konden de deelnemers na de loop genieten van een kopje soep.

Met de 13e looise winterjogging is tevens ook de laatste loop van het loopciterium Limburg voorbij. Binnenkort zal de loting plaatsvinden tussen de verschillende deelnemers. Wie weet heb jij nog een extra nieuwjaarscadeau gewonnen!

Tot volgend jaar!

Bekijk de foto's in ons album.

Nieuwsoverzicht
winterjogging

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Vismarkt (cultuurhuis/het LOO) - gewijzigd adres!3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 38
e-mail
sport@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur en 13.30-16.00 uur