naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuw skatepark in gebruik genomen

01 februari ’18 (do)
Eind vorige maand werd het nieuwe betonnen skatepark in het sportpark officieel in gebruik genomen. Heel wat nieuwsgierigen zakten af naar de Sportlaan af om het skatepark te komen bewonderen.

Ondanks de overvloedige regen tijdens de officiële opening hadden tientallen kinderen en jongeren hun skateboard of step meegebracht om een eerste keer over de beton te “bollen”. 

Het gemeentebestuur is heel tevreden dat het skatepark klaar is en gebruikt kan worden. Er is heel wat voorbereidend denkwerk aan vooraf gegaan, in de eerste plaats door de Jeugddienst, maar ook de skaters zelf hebben hun steentje bijgedragen.

Er werd gekozen voor een betonnen park omdat het veel voordelen biedt. In de eerste plaats wordt zo de overlast voor de buren beperkt want de betonnen skatetoestellen produceren een pak minder decibels. Daarnaast is beton ook duurzamer en dat betekent dat er minder onderhoud nodig is.

In de aanleg van het nieuwe skatepark werd € 129.000 geïnvesteerd. In het voorjaar wordt de omgeving ingezaaid zodat het een mooi geheel wordt.

Nieuwsoverzicht
skatepark

Openingsuren & contact

Jeugddienst

adres
Sportlaan 93980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 67 76 31
e-mail
jeugddienst@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur

Lees meer artikels over