naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gemeentegids 2019 in voorbereiding

20 juli ’18 (vr)
Ook in 2019 verschijnt er een gemeentegids met praktische informatie over de diensten van het gemeentebestuur en het sociaal huis. De gids wordt gratis bedeeld in alle brievenbussen van Tessenderlo. De firma Inforegio (Uitgeverij Publi-Touch bvba) is ondertussen gestart met de reclamewerving.

Ook in 2019 geven wij onze gemeentegids uit in samenwerking met Inforegio (Uitgeverij PUBLI-touch bvba) uit Leuven. Deze firma garandeert ons een perfect bruikbare gemeentegids met een correcte afwerking en een vlotte bedeling.

De werving van de advertenties voor onze gemeentegids gebeurt onder volledige verantwoordelijkheid van Inforegio (Uitgeverij PUBLI-touch bvba). De vertegenwoordiger van deze firma is Serge Puls, 0476 44 14 10, serge@inforegio.be.

Wij wijzen erop dat Inforegio (Uitgeverij PUBLI-touch bvba) de enige firma is die zich op de medewerking van het gemeentebestuur mag beroepen voor de uitgave van een gemeentegids voor Tessenderlo.

Ons gemeentebestuur wil u vragen om mee te werken aan dit project. Mocht u nog vragen hebben over onze medewerking, dan kunt u bellen of mailen met de Communicatiedienst, Marleen Duchesne, 013 35 33 44, info@tessenderlo.be.

Nieuwsoverzicht
cover

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Markt 15A3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 35 33 44
e-mail
info@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur

Lees meer artikels over