Nieuws

38 nieuwsberichten gevonden.

Alle verkeersinformatie tijdens Looi Feest

Het worden weer hoogdagen voor onze gemeente. We verwelkomen jullie graag van 8 tot 12 juli in het centrum voor hét dorpsfeest van het jaar. Uiteraard brengt dit evenement verkeershinder met zich mee in het centrum. Het gemeentebestuur hoopt op een begripvolle samenwerking met iedereen.

GEZOCHT: gastgezinnen voor Oekraïense vluchtelingen

De oorlog in Oekraïne sleept aan en dagelijks ontvluchten nog honderden Oekraïners hun thuisland op zoek naar veilige oorden. Als gemeentebestuur willen we ons uiterste best blijven doen om deze vluchtelingen een dak boven hun hoofd te bieden.

Zomerfestival 'Neon Nights' haalt eighties naar Tessenderlo

Op zondag 24 juli 2022 organiseren cultuurhuis Tessenderlo, de Jeugddienst en de Looise Evenementencel samen ‘Neon Nights’, een gratis openluchtfestival in eighties-stijl. Dankzij Neon Nights komt er eindelijk een vervolg op het succesvolle Superfest uit 2018.

Gevonden fietsen in Tessenderlo

Herken je een van deze fietsen als de jouwe of ken je de eigenaar ervan? Contacteer dan onze dienst Interne Veiligheid via 013 35 33 93 of mail.

VriendENtaal zoekt vrijwilligers

Heb je iedere week enkele vrije uurtjes? Kom dan onze groep gemotiveerde vrijwilligers versterken. Wij zijn op zoek naar extra hulp om tijdens de zomermaanden mensen uit Oekraïne op een informele manier Nederlands te leren spreken.

De langste eettafel voor Oekraïne

Op vrijdag 3 juni organiseerde dienstencentrum Den Heuvel tijdens de week van de verbondenheid 'De langste eettafel'. De vluchtelingen uit Oekraïne, hun gastgezinnen, de vrijwilligers van Vriend en Taal en de vrijwillige tolken werden uitgenodigd voor een gezellig samenzijn.
Naar top