Nieuws

30 nieuwsberichten gevonden.

Koopzondag op 11 en 18 december

Ben je nog op zoek naar de perfecte feestoutfit of een leuk kerstcadeautje voor familie of vrienden? Dan hebben we goed nieuws, want de winkeliers van Tessenderlo zijn op zondag 11 en 18 december open van 13.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag 16 december houden ze hun deuren bovendien open tot 20.00 uur.

Kerst in Looi van 16 tot 18 december

Winkeldorp Tessenderlo wordt van vrijdag 16 tot zondag 18 december ondergedompeld in een magische kerstsfeer, met tal van gezellige activiteiten en muziek in het centrum.

Organogram lokaal bestuur gewijzigd

De gemeenteraad/RMW keurde op 28 november wijzigingen aan het organogram goed. In het organogram wordt de structuur van het lokaal overzicht duidelijk gemaakt met alle sectoren en afdelingen.

Bescherm jouw waterleiding tegen de vrieskou

De koudste periode van het jaar staat alweer voor de deur. Winterse temperaturen kunnen ervoor zorgen dat jouw waterleiding en watermeter bevriezen. Dit is niet alleen onaangenaam, het kan je ook heel wat geld kosten. Om dit te vermijden, geeft De Watergroep graag enkele tips.

Feestweekend Kerst in Gerhagen op 9 en 10 december

Vanaf begin december baadt Gerhagen in een feeërieke kerstverlichting en weerklinkt er gezellige kerstmuziek. Wie extra beleving wil, wordt verwelkomd op vrijdag 9 en zaterdag 10 december voor het feestweekend van ‘Kerst in Gerhagen’.

Meer natuur voor het Sportpark

Vanaf begin december tot april 2023 worden aan het sportcomplex in Tessenderlo werken uitgevoerd om de ecologische waarde van de site te vergroten.

Sfeervolle elfnovemberviering

Op donderdag 11 november vond de jaarlijkse elfnovemberviering plaats om de overledenen van de eerste en de tweede wereldoorlog te herdenken. Je vindt hier het fotoverslag van de bloemenhulde.

Wijkrenovatie Dennenhof: infosessies op 30 november

Na de succesvolle wijkrenovatie in Begijnenwinning is vanaf december Dennenhof aan de beurt. Om de bewoners van de wijk voldoende te informeren, organiseert het lokaal bestuur op woensdag 30 november twee infomomenten.

Openbaar onderzoek over ontwerpbesluit en plan-MER windturbines

Van 22 november tot en met 20 januari 2023 wordt er een openbaar onderzoek georganiseerd over het ontwerpbesluit voor de sectorale voorwaarden voor windturbines en het bijhorende ontwerpplan-MER. Tot die datum kan je als burger opmerkingen en/of bezwaren indienen.
Naar top