Nieuws

52 nieuwsberichten gevonden.

April is de Maand van de Markt

Koop je graag lokaal en wil je onze wekelijkse maandagmarkt in Tessenderlo steunen? Neem in april dan zeker deel aan de Maand van de Markt. Hoe meer je koopt, hoe meer kans je maakt om één van de leuke prijzen te winnen.

Slimme rattenvallen in gebruik genomen

Sinds kort worden er slimme rattenvallen ingezet om ongedierte te bestrijden. In de vallen zit een alcoholmengsel waardoor de dieren verdoofd worden en snel verdrinken.

Besluit Programmatische Aanpak Stikstof (PAS)

Op 10 maart 2023 heeft de Vlaamse Regering de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS) definitief vastgesteld. De PAS is opgevat als een omvattend, niet-reglementair, realisatiegericht programma.

Mahnan Ansari is Mooimaker van de maand

Dat onze gemeente er zo netjes bij ligt, hebben we uiteraard te danken aan de vele Mooimakers die hun steentje bijdragen om onze straten proper te houden. Onze Mooimaker van de maand is Mahnan Ansari.

Vacature sportanimator

Wij zijn op zoek naar een voltijdse sportanimator - contractuele functie van bepaalde duur – graad B1-B3 voor de periode van één jaar met mogelijkheid op verlenging.

Burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor trapt af op 22 maart

Vanaf 22 maart organiseert het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) van de Vlaamse overheid de grootschalige burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor. Deze bevraging is een unieke survey die in elke Vlaamse gemeente en stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt.

Wisselbekers voor acties tegen pesten

Lokaal bestuur Tessenderlo, Huis van het Kind Tessenderlo en de vrijetijdsdiensten daagden alle scholen, academies en verenigingen uit tijdens de Vlaamse Week tegen Pesten in februari. Ze kregen de opdracht om een leuke stip it-actie te bedenken en deze actie duidelijk in beeld te brengen.

Dagordes raadszittingen van 27 maart

De dagordes voor de gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van 27 maart zijn bepaald en gepubliceerd in de raadpleegomgeving. Je kunt ze daar bekijken.

WZC Heuvelheem zoekt vrijwilligers voor de cafetaria

WZC Heuvelheem is op zoek naar een drietal enthousiaste vrijwilligers om op regelmatige basis de cafetaria uit te baten. Heb je wat vrije tijd? Heb je een hart voor ouderen? Ben je sociaal en graag onder de mensen? Dan is dit misschien wel iets voor jou.
Naar top