Nieuws

43 nieuwsberichten gevonden.

Fietsdag voor scholen

Op maandag 24 juni organiseert de Sportdienst de jaarlijkse fietsdag voor alle lagere scholen. Er fietsen dan verschillende groepen op de openbare weg, wat mogelijk voor vertragingen zorgt. Dankjewel voor je begrip.

VriendENtaal Tessenderlo blaast vijf kaarsjes uit

De werkgroep vriendENtaal viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Om de inwoners van Tessenderlo te laten kennismaken met hun werking organiseren ze vanaf 20 juni een fototentoonstelling in het cultuurhuis (bibliotheek). Je kan de tentoonstelling tijdens de openingsuren van de bib bezoeken.

Omleiding tijdens Engsbergen kermis

Van zaterdag 22 tot en met maandag 24 juni strijkt de kermis neer in Engsbergen. Hiervoor zal de Engsbergseweg op bepaalde tijdstippen afgesloten worden tussen de Smisstraat en Belledreef. Er wordt een omleiding voorzien.

Ter Heide ondersteunt mensen met een beperking, eerste zitdag op 18 juni

Ter Heide is het activiteitencentrum van de Intercommunale vereniging voor hulp aan Gehandicapten in Limburg (IGL) en zet zich in om personen met een beperking de best mogelijke ondersteuning te bieden. Ook inwoners van Tessenderlo en Ham kunnen er voortaan terecht. Op 18 juni is een eerste zitdag.

Bereid je huis voor op de toekomst

De Vlaamse overheid wil de publieke en private ruimte in Vlaanderen beter wapenen tegen de gevolgen van klimaatverandering zoals droogte en wateroverlast en zet daarom in op ‘groenblauwe’ maatregelen die percelen klimaatbestendiger maken.

Lees eens een e-boek tijdens de zomervakantie

Zin om te lezen in je tuin of op het strand? Dat kan perfect op je smartphone. Leen via de app CloudLibrary gratis e-boeken. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of tablet. Je moet lid zijn van het cultuurhuis (€ 5,00/jaar) en je moet een Mijn Bibliotheek-profiel hebben.

Skatehappening op 29 juni

Op zaterdag 29 juni organiseert de Jeugddienst de jaarlijkse Skatehappening op het betonnen skatepark in het Sportpark. Het belooft weer een gezellige namiddag te worden met skaters van alle niveaus.
Naar top