Samen voor Hoop op 23 en 24 september

Gepubliceerd op dinsdag 16 mei 2023 om 12:47
Op zaterdag 23 en zondag 24 september strijkt Samen voor Hoop weer neer in het Sportpark in Tessenderlo. Tijdens dit event wordt er gedurende 24 uur bewogen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Ook ons lokaal bestuur doet weer mee met Team Tessenderlo.

Op zaterdag wordt het startschot gegeven om 16.00 uur. Vanaf dan wandelen en/of lopen verschillende teams gedurende 24 uur rondjes op de piste. De teamleden mogen mekaar aflossen, maar er moet wel voortdurend minstens één teamlid in beweging zijn. Dit symboliseert de constante strijd tegen kanker. Ben je geen sportieveling, maar wil je wel je steentje bijdragen? Kom dan je hart ophalen aan tal van activiteiten, muziek en amusement voor jong en oud.

Ben je zelf (ex-)kankerpatiënt? Laat je dan in de watten leggen en neem deel aan verschillende activiteiten zoals yoga, bloemschikken en massages. Mail je gegevens naar doorzetters@samenvoorhoop.be en beleef een onvergetelijk weekend.

Goede doel

De opbrengt van Samen voor Hoop gaat dit jaar naar het Limburgs Kankerfonds. Deze organisatie wil in het snel veranderende medisch landschap en onder het motto 'Kanker krijg je nu eenmaal niet alleen' dé hefboom zijn die onderzoeks- en ondersteuningsprojecten mogelijk maakt. Daarom zorgen ze voor financiële ondersteuning aan projecten die wetenschappelijk kankeronderzoek verrichten en/of voorzien in psycho-sociale aspecten bij de behandeling van kanker.

Deelnemen?

Wil je graag deelnemen aan Samen voor Hoop? Stel dan met je bedrijf, vereniging, vrienden of familie een team samen of sluit je aan bij een bestaand team. Inschrijven doe je via www.samenvoorhoop.be

Naar top