Doe mee aan het Mobiliteitscafé

Gepubliceerd op maandag 23 jan 2023 om 10:45
Limburg is al het recreatieve fietsparadijs. Maar in 2050 willen we op het gebied van alle verplaatsingen de meest duurzame provincie zijn.

Om dat waar te maken, werd in 2019 vervoerregio Limburg opgericht. Hierin werken we hard samen aan een regionaal mobiliteitsplan om dat doel na te streven. Dit plan wordt alle dagen concreter. Wil je een tipje van de sluier gelicht? Vervoerregio Limburg nodigt je uit op café om kennis te maken met het Limburg van de toekomst. We onderzoeken er of de zorgvuldig uitgetekende acties onze doelen zullen helpen behalen. 

Voor onze regio zal het mobiliteitscafé doorgaan op 1 februari, in de Muze te Heusden-Zolder. Het café start stipt om 19.30 uur en het einde is voorzien om ten laatste 22.00 uur. Er zijn slechts 100 stoelen beschikbaar. Wees er dus snel bij.

We verzekeren je een afwisselend en actief programma met voldoende interactie en kans om in gesprek te gaan. We kijken er ook naar uit om het glas te heffen op de afgelegde weg sinds 2019 en het partnerschap van vervoerregio Limburg.

Thema's

Naar top