Plantenverkoop Natuurpunt Limburg

Gepubliceerd op woensdag 19 okt 2022 om 10:59
Wist je dat het najaar de ideale periode is om te planten in je tuin?

Kies je voor bomen, hagen en struiken die van nature in onze streek voorkomen, dan help je niet alleen de biodiversiteit en het klimaat. Deze planten doen het ook gewoon erg goed in hun natuurlijke omgeving. Ook dit jaar organiseert Natuurpunt Limburg weer haar jaarlijkse bomen- en struikenverkoop. Tot 14 november kan je bomen en struiken bestellen via www.natuurpuntlimburg.be/plantenverkoop

  • Wist je bovendien dat de gemeente Tessenderlo haar inwoners een gratis vogelhuisje of insectenhotel schenkt bij een bestelling van € 50 of meer? 

Plant je enkele bomen of struiken via deze actie in je voortuin, dan kan je een toelage aanvragen bij de Groendienst via groendienst@tessenderlo.be. Zo kan je tot 50% op het plantgoed voor in de voortuin met een maximum van € 30,00 per gezin terugbetaald krijgen.

Begin volgend jaar wordt dan gecontroleerd of de doorgegeven planten correct zijn aangeplant in uw voortuin alvorens de terugbetaling te ontvangen.

In Tessenderlo kunnen mensen hun bestelling afhalen op 3 december 2022 in het afhaalpunt Parking Openbare Werken, Heilig-Hartlaan 31.

Downloads

Thema's

Naar top