Samen voor Hoop op 24 en 25 september

Gepubliceerd op maandag 19 sep 2022 om 10:00
Op zaterdag 24 en zondag 25 september organiseert de vzw Samen voor Hoop opnieuw een 24-uur durend evenement op de atletiekpiste in het Sportpark van Tessenderlo. De opbrengst  gaat integraal naar kankeronderzoek.

Deze keer wordt de opbrengst geschonken aan de kankerprojecten van Johan Swinnen, professor aan de KUL en hoofd van het labo voor kankeronderzoek (Laboratorium voor Lipidenmetabolisme en Kanker).

Team Tessenderlo

Het lokaal bestuur van Tessenderlo deed de voorbije weken al verschillende acties ten voordele van de vzw, maar is voor zaterdag en zondag nog op zoek naar enthousiaste deelnemers om met Team Tessenderlo mee te wandelen en/of lopen. Heb je zin om ons team te versterken? Schrijf je dan in als deelnemer van Team Tessenderlo via de website of door te mailen naar info@samenvoorhoop.be.

Samen voor Hoop is een evenement dat in het teken van ‘samenzijn’ staat. Er wordt opnieuw samen gelachen, gezongen, gewandeld, gelopen, gegeten… maar er worden ook heel wat momenten van herinneren en stilte voorzien.

Het is niet alleen een sportief, maar ook een feestelijk gebeuren waaraan iedereen op zijn manier kan meedoen. Je kan dus ook gewoon komen kijken en/of een drankje en een hapje nuttigen terwijl je de deelnemende teams aanmoedigt.

Kom zeker eens langs bij de Aperol/cava-bar van Team Tessenderlo!

Sportlaan wordt afgesloten

Van zaterdag 24 september om 8.00 uur tot en met zondag 25 september om 24.00 uur wordt de toegang tot de Sportlaan tussen het parkeerterrein en de Baalmolenstraat verboden voor alle bestuurders, uitgezonderd voor fietsers. De toegang tot de Sportlaan tussen het parkeerterrein en de Neerstraat is verboden voor alle bestuurders, uitgezonderd voor het plaatselijke verkeer.

Naar top