Wissels bij Lokale Handelsraad

Gepubliceerd op maandag 19 sep 2022 om 17:00
Er zijn wijzigingen in de samenstelling van het dagelijks bestuur van de Lokale Handelsraad, vroeger de Middenstandsraad die opgericht werd op 8 maart 1984.

Gie Reynders, voorzitter van de Lokale Handelsraad sinds december1993 als opvolger van medestichter Patrick Gysemans, werd op 1 september 2022 opgevolgd door Patrick Jacobs, ook bekend als Jaak.  Patrick Jacobs volgt eveneens Koen Sterckx op als voorzitter van het Loois Handelsteam.  Patrick is tevens aangesloten lid van UNIZO Tessenderlo. Daarmee is hij de geschikte persoon om de onderlinge solidariteit te bevorderen en de communicatie tussen de leden en met het gemeentebestuur te organiseren.

Nina Flamant, die op 1 januari 2022 Gie Reynders opvolgde als voorzitter van UNIZO Tessenderlo wordt ondervoorzitter van de Lokale Handelsraad. Gie volgt sedertdien voor UNIZO de belangrijke dossiers nog verder mee op. Het secretariaat en coördinatie van de Lokale Handelsraad zal nog tijdelijk waargenomen worden door Peter Meert.

De Lokale Handelsraad wenst Patrick, Nina en Peter veel succes en danken Koen en Gie voor de tientallen jaren belangeloze inzet voor het lokaal ondernemen in winkeldorp Tessenderlo.

Contact

Op de foto (vlnr) Patrick Jacobs, Nina Flamant, Koen Sterckx, Gie Reynders en Peter Meert

Naar top