Word jij vrijwilliger bij de Renewi-tour?

Gepubliceerd op woensdag 24 apr 2024 om 10:48
Op donderdag 29 augustus is Tessenderlo gastgemeente voor de individuele tijdrit van de Renewi-Tour. Bij deze wielerronde staan alle UCI WorldTeams aan de start. Om alles vlot te laten verlopen, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers.

Hermans en Philipsen

Met start en aankomst in en rond het centrum is een tijdrit een unieke kans om de lokale handel te stimuleren, onze gemeente te promoten en een unieke sfeer te creëren voor inwoners en bezoekers. Wij hopen, net als bij onze vorige wielerevenementen, dat het publiek massaal komt genieten van deze unieke beleving. De renners zien opwarmen, de blinkende tijdritmachines bewonderen en de atleten individueel zien passeren zal bij jong en oud voor een groot enthousiasme zorgen. 
We hopen dat minstens één van onze lokale helden (Quinten Hermans of Jasper Philipsen) aan de start staat, zodat we hen in Tessenderlo van dichtbij kunnen zien schitteren.

Beleef het van dichtbij als vrijwilliger

Om alles vlot te laten verlopen zijn we op zoek naar heel wat vrijwilligers. Wil je mee jouw schouders onder dit evenement zetten? Stel je dan snel kandidaat als vrijwilliger via onderstaande link.

Ik wil vrijwilliger zijn!

Naar top