Nieuws

50 nieuwsberichten gevonden.

Wat je moet weten over de herfstvaccinatie tegen COVID-19

Vanaf eind september gaat een nieuwe ronde van COVID-19-vaccinaties van start. Aan mensen die een verhoogd risico lopen om ernstig ziek te worden door corona en aan personen die in de gezondheidszorg werken, wordt aanbevolen om zich laten vaccineren.

Gratis infosessies over het verwijderen van asbest

Heb je asbest in je dak, gevel of leidingen en wil je dit laten verwijderen? Volg dan een van de twee gratis online infosessies van Dubolimburg, Ovam en de provincie Limburg en kom meer te weten over de premies waar je van kan genieten.

Funrun voor scholen op 5 oktober

Op donderdag 5 oktober verzamelen alle kinderen van de basisscholen voor de zesde editie van de Looise Funrun in sportpark De Voordijcker.

Sociaal huis zet eenzaamheid in de kijker

Tijdens de tiendaagse van de geestelijke gezondheid zet het Sociaal huis het thema eenzaamheid in de kijker met het project 'Het regent op mijn neus'. Van 3 tot 10 oktober kan je er terecht voor een tentoonstelling met kunstwerken van Looienaars.

Buitenexpo 'dealen met water' in speeltuin 't Kraanhof

In speeltuin 't Kraanhof loopt tot 31 december de expo ‘dealen met water’. De expo bestaat uit tien informatieve panelen met elk een ludieke podcast (via QR-code) en informeert en doet nadenken over hoe we droogte en wateroverlast slimmer kunnen aanpakken in onze eigen tuin en in onze buurt.

Merodehappening strijkt dit weekend neer in Geel

Op 24 september strijkt de Merodehappening neer in het Geelse Zammel. Vanaf 13.00 uur ben je er welkom om ambiance op te snuiven, te proeven van lekkers uit het Merodegebied en allerlei animatie te ontdekken.

Open Bedrijvendag - Welkom in zwembad De Vloetlijn!

Op zondag 1 oktober krijg je de unieke kans om achter de schermen van het gemeentelijk zwembad te gaan kijken. Je bezoekt de kelder met gigantische filterinstallaties en je leert het zwembad op een totaal andere manier kennen.

Het nieuwe sportboekje is er!

Het nieuwe sportboekje van de Sportdienst viel de voorbije weken bij alle Looienaars in de bus. Hierin vind je informatie over al de wekelijkse lessen, sportkampen en evenementen voor 2023-2024.

Kindermarkt was weer een groot succes

De Kindermarkt van afgelopen zondag was weer een gigantisch succes! Onder een stralende zon speelden meer dan 300 kinderen marktkramertje en ze verkochten met veel enthousiasme hun oude speelgoed en zelfgemaakte werkjes.
Naar top