Met Belgerinkel naar de Winkel (= tijdelijke actie altijd)

Met Belgerinkel naar de Winkel’, dat is ook dit jaar weer elke dag winnen! Doe van zaterdag 30 april tot zaterdag 4 juni met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar/dienstverlener in onze gemeente, en maak elke dag kans op mooie prijzen.

Inwoners die zich voor hun boodschappen te voet of met de fiets te verplaatsen, dragen namelijk bij aan de leefbaarheid van Tessenderlo. Onze gemeente wordt hierdoor rustiger, veiliger en aangenamer om in te vertoeven.

Wie zich duurzaam verplaatst tot bij een deelnemende handelaar, ontvangt dit jaar telkens een Belgerinkellot met hierop een unieke code. Je registreert dit nummer op www.belgerinkel.be en maakt zo kans op één van de dagelijkse, nieuwe, mooie prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen.

Mensen die geen toegang hebben tot het internet, kunnen hun Belgerinkelloten inleveren in een spaardoos op een aantal centrale plaatsen, waaronder het gemeentehuis, de bibliotheek, het cultureel centrum en de ontmoetingscentra en een aantal bakkers verspreid over de gemeente. Je maakt dan geen kans op de prijzen die nationaal worden verloot, maar je neemt deel aan de gemeentelijke tombola.

Zo maakt iedere deelnemer kans op de unieke Belgerinkel-fiets en andere mooie prijzen (3 aankoopbons (Fietsen Loret, Cyclingshop Mondelaers en Get Fixed) van 270 euro, 1 aankoopbon van 90 euro (HL-fietsen) en 5 aankoopbons (te gebruiken bij een lokale handelaar) van 50 euro). Deze mooie prijzenpot danken wij aan de samenwerking van het gemeentebestuur met de lokale handelsraad. 

Hou de deuren van onze lokale handelszaken vanaf eind april goed in de gaten. Hangt hier een Belgerinkel-affiche, en ben je te voet of met de fiets? Aarzel dan niet om je Belgerinkellot te vragen. Een lijst met deelnemende handelaars vind je hiernaast.

De campagne met “Belgerinkel naar de Winkel” is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond en loopt over heel Vlaanderen. Onze gemeente is één van de 160 gemeenten die aan deze campagne deelneemt. En wie weet ben jij dit jaar één van de klanten die de unieke ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’-fiets of één van de andere mooie prijzen wint!

Naar top