LOOkale held

Wie?

Looienaar Sven Ceustermans is de LOOkale held. Hij heeft een passie voor cultuur en een hart voor mensen. Samen met hem gaan we drie jaar lang op zoek naar mooie verhalen van mooie mensen.

Wat?

We brengen jou, je vrienden, vrijwilligers en artiesten samen onder één dak. Met fijne events en projecten, met couleur locale, een kopje koffie en met veel goesting.

Wat kan je nu beleven?

Cultuurhuis Tessenderlo Podcast | Jouw cultuurhuis heeft een eigen podcast! Sven interviewt andere lokale helden, mooie mensen met mooie verhalen. Beluister onze podcast via Spotify of via onze website

#KunstOpZondag | Elke zondag zet Sven een foto aan zijn voordeur. Een mini-expo, elke week opnieuw, waarmee hij cultuur naar de Looienaar brengt. 

Banner | Tegen de gevel van het gemeentehuis hangt een mooie banner met een nog mooier verhaal. Lees hier het hele verhaal achter de banner, die toont dat de kracht van samenwerking de mooiste kunst maakt. 

Wat heeft Sven al gedaan?

CultuurThuis | Tijdens de lockdown interviewde Sven (lokale) artiesten die omwille van corona geen podium hadden. Dit resulteerde in 19 uiteenlopende filmpjes, van diepgaande gesprekken tot toffe performances. Je vindt ze hier terug. 

Foto's | Sven trok foto’s voor onze website, FB-berichten en voor in onze seizoensbrochure 2020 2021.

Cultuurtips | Sven tipt jullie in de brochure, op de website en via Facebook de voorstellingen die volgens hem de moeite waard zijn. Op onze website vind je ook zijn favoriete boeken en films terug.

#KunstOpZondag | Op zondag 25 juli nodigde hij iedereen uit om zelf een kunstwerk aan de voordeur te zetten en er een foto van op onze sociale media met de hashtag #KunstOpZondag. Zo maakte iedereen zijn eigen cultuurhuisje en bouwden we samen aan een groot kunstnetwerk.
Wil je nagenieten van #KunstOpZondag? Check hier dan alle foto's.

Meer zien van Sven?

Ontdek alvast hier foto's van Sven of neem een kijkje op zijn website: svenceustermans.be

Media-albums

Naar top