Fuif of evenement organiseren?

We willen in Tessenderlo een klimaat scheppen waarin jongeren kunnen en mogen fuiven. Enerzijds willen we dat de fuifgangers zich kunnen amuseren in onze zalen (cultuurhuis/het LOO, jeugdcentrum ’t Muuzaaike en de ontmoetingcentra), anderzijds ondersteunen we ook de organisatoren in hun organisatie.

Om dit in goede banen te leiden heeft de Jeugddienst een werkgroep rond het fuifbeleid opgericht.

Wanneer je een fuif wil organiseren, kan je onderstaand evenementenformulier ingevuld bezorgen aan de Jeugddienst. Zij zorgen dat de verschillende aanvragen bij de bevoegde dienst(en) terechtkomen.

Je vindt het evenementenformulier hier.

Help!

Ben je van plan om een feestje of fuif in elkaar te boksen? Dan ben je bij de Jeugddienst aan het juiste adres. Wij helpen je verder met alle relevante regels en vergunningen. Daar bovenop geven we je ook nog tal van handige tips om van jouw evenement een succes te maken. 

Neem ook zeker een kijkje op de website van Fuifpunt, daar vind je nagenoeg alles wat je moet weten over de organisatie van een fuif of festival.

Publiciteit

Om je evenement extra in de kijker te zetten kan je het ingeven in de UiTdatabank.  Als je event in deze kalender staat, verschijnt het automatisch in de papieren versie van het UiTmagazine en op de digitale infoborden.

Downloads

Externe links

Naar top