afdeling Woonzorgcentrum

Het woonzorgcentrum maakt deel uit van de afdeling Welzijnscampus en bestaat uit verschillende diensten. We lichten deze hieronder even toe.

dienst Verpleging & Verzorging

Een gemotiveerd team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige verzorging aan onze bewoners en er is begeleiding door onze referentieverpleegkundige dementie.

dienst Animatie

Een gedreven team van animatoren, kinesisten en ergotherapeuten zorgen voor een goed gevulde activiteitenkalender, aangepast aan de specifieke noden van onze bewoners. Samen organiseren ze veel leuke activiteiten zoals marktbezoek, kienen, turnen, feest van de jarigen, zangkoor, uitstappen, activiteiten met de familie, ... Elke dag is er wel iets te beleven! Al onze activiteiten vinden de bewoners in het maandelijks huiskrantje "Onze thuis".

dienst Keuken

In onze eigen grootkeuken worden dagelijks verse, gevarieerde maaltijden bereid voor onze bewoners, het seniorenrestaurant en de warme maaltijdbedeling aan huis. Op doktersvoorschrift worden er ook dieetmaaltijden bereid. Elke dag is er keuze tussen twee menu’s.

Openingsuren & contact

adres
Postadres: Markt 15A (te bereiken via Solveld 32)3980 TESSENDERLO
Tel. tel.
013 66 65 26
e-mail
heuvelheem@tessenderlo.be
Vandaag:09.00-12.00 uur en 13.30-16.00 uur

Let op: dienstverlening alleen op afspraak!