Deadlines evenementen UiTmagazine

Het gemeentebestuur geeft elk jaar vier nummers van het informatieblad Info Tessenderlo uit, samen met het UiTmagazine. In het UiTmagazine wordt een lijst gepubliceerd van alle evenementen die tijdens de komende maanden plaatsvinden op het grondgebied van Tessenderlo.

Wat moet je doen om de activiteit van jouw vereniging in het UiTmagazine te laten verschijnen?

Verenigingen die hun evenementen willen publiceren in het UiTmagazine, moeten zorgen dat hun evenementen voor de deadlines in de UiTdatabank staan.

Deadlines 2022
  • editie 1/2022 (maart, april, mei): vrijdag 21 januari

  • editie 2/2022 (juni, juli, augustus): vrijdag 22 april

  • editie 3/2022 (september, oktober, november): vrijdag 22 juli

  • editie 4/2022 (december 2022 - januari, februari 2023): vrijdag 28 oktober


De deadlines voor 2023 worden toegevoegd van zodra er een beslissing is van het schepencollege. Je kan best alle geplande evenementen zo snel mogelijk in de databank zetten.

Nog meer aandacht?

Wil je jouw activiteit nóg meer in de aandacht brengen? Bezorg dan een goede foto aan communicatie.onthaal@tessenderlo.be. Voor de gedrukte versie maakt de redactie immers een selectie uit de ingediende activiteiten en een leuke foto springt dan sowieso meer in het oog.

Opgelet!

De redactieraad van de UiT is de eindverantwoordelijke van het UiTmagazine en heeft het recht om teksten aan te passen, in te korten of te weigeren.

Om in UiT in Tessenderlo opgenomen te worden, moet een activiteit voldoen aan volgende voorwaarden:

  1. De missie onderschrijven om (meer) mensen (meer) goesting te doen krijgen in (meer) cultuur. Cultuur wordt hier zeer breed gezien. Al het aanbod binnen cultuur en vrijetijd komt in aanmerking.

  2. Toegankelijk zijn voor iedereen (ongeacht toegang- of deelnameprijs).

  3. Voldoende duidelijk omschreven zijn.

Downloads

Naar top