De Kringloopwinkel Reset Tessenderlo

Reset vzw staat in voor de inzameling, het verwerken én verkopen van afgedankte maar herbruikbare goederen. Wij streven naar een meer duurzame, sociale en lokale organisatie die
graag een antwoord biedt op een aantal maatschappelijke problemen.
Reset biedt de ingezamelde (her)gebruiksgoederen aan in de Kringloopwinkel en maakt deze betaalbaar voor iederéén. Zo krijgen ook mensen met lage inkomens de mogelijkheid om hun levenskwaliteit te verbeteren. Naast 8 Kringloopwinkels, heeft Reset vzw haar Centraal Magazijn, waar naast het poets- en prijswerk van huisraad, speelgoed en boeken, ook de ateliers zijn voor o.a. fietsen en kaarsen. In het Hergebruikcentrum wordt gezorgd voor de verwerking van textiel en alle elektro.
Reset wil door het inzetten op hergebruik van goederen streven naar een beter milieu. Wij zijn een maatwerkbedrijf (sociale werkplaats) dat focust op de strijd tegen armoede door mensen
tewerk te stellen die in het normale economische circuit niet aan een job geraken. Op deze manier kunnen ze hun financiële onafhankelijkheid versterken. Reset vzw wil een goede werkgever zijn door de persoonlijke groei en ontwikkeling van deze medewerkers te bevorderen, als impuls voor hun participatie in de maatschappij. Voor meer informatie of wens je een rondleiding met je vereniging, school of organisatie? Bel gerust: Reset staat er voor open! 

Wij willen samenwerken aan lokaal hergebruik! Help jij mee?
Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen door herbruikbare goederen naar onze Kringloopwinkels te brengen. Is het niet mogelijk om zelf te komen? Geen enkel probleem: onze medewerkers komen het graag én gratis bij jou afhalen nadat er een telefonische afspraak werd gemaakt.

Maak een afspraak voor gratis ophalingen, elke weekdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0800 200 80.
Voor andere vragen of inlichtingen kan u terecht in de Kringloopwinkel
zelf, of via 011 26 34 36.

Openingsuren van de winkels:

  • maandag tot zaterdag: 10.00-17.00 uur
Naar top