Kerst in Gerhagen

Gepubliceerd op maandag 14 nov 2022 om 12:00
Waanzinnig mooi! Vanaf begin december baadt Gerhagen in een feeërieke kerstverlichting en weerklinkt er gezellige kerstmuziek. Kerst in het gezelligste bos van Vlaanderen is een familiehappening voor alle Looienaren en buren... niet te missen, toch? Kom dat zien!

Wie extra beleving wil, verwelkomen wij graag op vrijdag 9 en zaterdag 10 december voor het FEESTWEEKEND van ‘Kerst in Gerhagen’. Bezoekers worden vanaf 17.00 uur getrakteerd op live kerstmuziek en charmante straatanimatie (tot 21.30 uur).

Om de rust te laten terugkeren in het grote dierenbos worden de festiviteiten op vrijdag en zaterdag telkens om 22.00 uur afgesloten.

Kerstman

Op zaterdag brengt niemand minder dan de Kerstman een bezoek aan Gerhagen. Wij nodigen alle kinderen uit om  samen met de burgemeester de Kerstman te ontvangen rond 13.30 uur. Vanaf 14.00 uur kunnen de kinderen hun zelfgemaakt kunstwerkje overhandigen aan de Kerstman en zijn helpertjes … en wie weet heeft hij wel iets lekkers bij! En welke rare figuurtjes lopen daar rond met grote manden op hun rug? Bijzonder en vertederend. Om 16.30 uur nemen we weer afscheid van Vadertje Kerst. Reserveer vlug hieronder je plaatsje!

Reserveer hieronder je plekje voor de komst van de Kerstman op 10 december

Hapjeswandeling

Aanrader … Zowel op vrijdag als zaterdag kan je vanaf 17.00 uur de ‘Hapjeswandeling’ doen in Gerhagen. Verschillende zaken langsheen het parcours serveren een unieke kersthap. Om deel te nemen, koop je vooraf een of meerdere ‘Smulkaart(en)’ aan €10/kaart (voor 1 warme hap per deelnemende zaak).  Wacht niet te lang want de kaarten zijn beperkt (kinderen kunnen eventueel een kaart delen)!

Maar dat is nog niet alles … Buiten de lekkere hapjes maak je nog kans op een mooie prijs. Breng de afgestempelde kaart binnen in het Bosmuseum of een van de deelnemende zaken voor 22.00 uur en maak kans op een gastronomische waardebon (trekking volgt later).

Een ‘Smulkaart’ moet je vooraf aankopen via onderstaande link of in een van de deelnemende zaken (Ter Scoete, ’t Zavelhof, De Bosrand, Het Eikelhof, Riksken Tip).

Bestel hieronder je kaart(en) voor de Hapjeswandeling

Privacy: Alle contactgegevens worden enkel gebruikt voor dit evenement om je tijdig te informeren over aanpassingen (bv. bij slecht weer). Er zullen sfeerbeelden en foto’s genomen worden. De beelden kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden voor volgende editie. Wie dit niet wenst kan dit steeds op het moment zelf melden aan de fotograaf.

Thema's

Naar top