Guga Baul/Radio Guga - Inteam - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
Radio Guga is de festivalband rond maestroloog Guga Baul. Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.
Trouw aan zijn talent, kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept wat Radio Guga zal neerzetten houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie.
Niets vervelender dan op de festivalweide knopen te moeten doorhakken over ‘die ene artiest op het grote podium of die andere op het kleinere podium.’ Radio Guga maakt die keuze overbodig, want je krijgt in één strakke set o.a. Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Elvis Presley, Editors, Yevgueni, Bart Peeters, Passenger,… te horen. De hits én de maestro’s volgen elkaar in ijltempo op, allemaal live én samen op één podium.
Radio Guga, Music Maestro!
Humor/Comedy/Muziekvoorstelling - Met Guga Baul, Joost Van den Broeck, Bert Embrechts, Filip Bollaert, Jacques Motmans

€ 15 | red 14 | abo 13

www.gugabaul.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • donderdag 29 oktober ’15
    van 20.00 uur

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
cultuurhuis/het LOO
adres
Vismarkt z/n3980 Tessenderlo
Alle activiteiten