Wedstrijd Drieprovinciënroute

Deze informatie is niet meer actueel!
Van 6 juni tot 12 september 2021 kan je de drieprovinciënroute individueel of in beperkte groep fietsen en tegelijk deelnemen aan een wedstrijd. Op vijf start- en halteplaatsen, één in iedere deelnemende gemeente, komt een bord (met uitleg) waar de deelnemers een foto kunnen nemen. Voor Looi is dat de Poort Gerhagen/Bosmuseum (Zavelberg 10). Daar kunnen flyers bekomen worden met het routeplan ... Van 6 juni tot 12 september 2021 kan je de drieprovinciënroute individueel of in beperkte groep fietsen en tegelijk deelnemen aan een wedstrijd.
Op vijf start- en halteplaatsen, één in iedere deelnemende gemeente, komt een bord (met uitleg) waar de deelnemers een foto kunnen nemen. Voor Looi is dat de Poort Gerhagen/Bosmuseum (Zavelberg 10). Daar kunnen flyers bekomen worden met het routeplan en de wedstrijdinfo. (QR-code)
Wanneer de deelnemers minstens drie foto's op die mogelijk vijf plaatsen van zichzelf nemen en doorsturen, komen ze in aanmerking voor een prijs. De foto's kunnen doorgestuurd worden naar: https://www.ham.be/fotowedstrijddrieprovincienroute
Na afloop worden de winnaars gecontacteerd om hun prijs in ontvangst te nemen.
Gratis deelname.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zondag 06 juni ’21
    -
    zondag 12 september ’21

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bosmuseum Gerhagen
adres
Zavelberg 103980 Tessenderlo

Contact

Telefoon
013 35 33 31
e-mail
vvv@tessenderlo.be
Alle activiteiten